Signalisatie gebouwen

Wie zijn wij?

AV Sign is een familiebedrijf dat in 1998 is opgericht.

Door onze ambitie, gedrevenheid en leergierigheid wisten we al snel het verschil te maken binnen onze sector.

In de beginperiode werkten we vooral voor klanten die een eenmalig project hadden. Maar ondertussen is ons klantenbestand uitgebreid met bedrijven die jaarlijks verschillende projecten hebben.

Elk nieuw project ontstaat vanuit een dialoog met de klant. Zo komen we tot een ontwerp. En dat ontwerp wordt dan een gepersonaliseerde oplossing met een eigentijdse vormgeving. Hiervoor maken we gebruik van kwaliteitsvolle materialen en hedendaagse technologie.

Vakmanschap en service ten dienste van elke klant. Dat dragen wij hoog in het vaandel.

Missie en visie

Partnership is voor ons heel belangrijk. Of het nu gaat over binnensignalisatie, buitensignalisatie, banners, totems, gevelreclames of belettering.

In veel bedrijven of gebouwen is het soms een onmogelijke opgave om de juiste weg te vinden. Naar evacuatie toe is dat zeker een groot probleem.

Bijdragen aan de veiligheid van mensen en het zorgen voor een aangename communicatie geeft ons een aangenaam gevoel. Door het aanreiken van de juiste oplossingen, proberen wij mee te werken aan de uitstraling van uw bedrijf.

Wij staan onze klanten dan ook bij in hun keuze en ontwerp van signalisatie en communicatie. We houden hierbij rekening met het budget van onze klant, de esthetiek en persoonlijke toets.

Op dat moment fungeren wij als partner. Alleen zo kunnen wij voeling krijgen met het idee van de klant. Om dit dan uiteindelijk om te zetten in een praktische realisatie. Vanzelfsprekend kan dit enkel ontstaan uit wederzijds respect, vertrouwen en kwaliteit. Wij bouwen op deze 3 pijlers, zodat we samen tot een lucratieve oplossing kunnen komen.

Kwaliteit

Alleen het beste is voor ons goed genoeg. Dit geldt zowel voor de gerealiseerde producten, als voor de manier waarop we dit resultaat willen bereiken. We richten ons op wat belangrijk is en streven telkens naar verbetering.

Vertrouwen en loyaliteit

We nemen onze verantwoordelijkheid op en komen onze afspraken na. Onze klantenrelaties berusten op vertrouwen. We gaan prat op een optimale service.

Respect

Een werkomgeving met wederzijds respect is heel belangrijk voor ons. Niet alleen ten aanzien van onze medewerkers, maar ook naar onze klanten toe. We streven dan ook naar een waardige en respectvolle omgang met anderen. Daarnaast willen we nieuwe idee├źn en positieve bijdragen herkennen en aanmoedigen.

Wilt u de signalisatie van uw gebouwen ook graag optimaliseren? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder met al uw vragen.